sikil dawa Nursery pot

Short Description:

Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. ing Nursery Pots / Containers (kembang panci) nggunakake bahan mentahan kualitas PP, PE lan poe telung jinis bahan mentah lan proportioning akurat, menehi play lengkap kaluwihan saka telung jinis bahan mentahan, nemen nambah lan ningkatake kualitas barang, lan ndawakake layanan saka Nursery pot. Nursery Pots / Containers (kembang panci) desain struktur punika unik, wutah imbang got lan fungsi ventilasi bantuan kembang Gro ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. ing Nursery Pots / Containers (kembang panci) nggunakake bahan mentahan kualitas PP, PE lan poe telung jinis bahan mentah lan proportioning akurat, menehi play lengkap kaluwihan saka telung jinis bahan mentahan, nemen nambah lan ningkatake kualitas barang, lan ndawakake layanan saka Nursery pot. Nursery Pots / Containers (kembang panci) desain struktur punika unik, wutah imbang got lan ventilasi fungsi bantuan kembang dibedhol. Struktur pinggiran desain khusus saka pot galon nemen ndadekke transportasi, loading lan panyimpenan. Digunakake digunakake ing kembang, tanduran nursery, sayur-sayuran, katun, watermelon, Jamu.

    sikil dawa Nursery pot Advantage:

    Bolongan got ngisor ditambahake menyang basa saka flowerpot tradisional, karo enem sikil ing ngisor. Desain iki nemen meningkat got lan online permeabilitas.

    sikil dawa Nursery pot Feather:

    Nursery panci / kontaner (panci kembang) sing dirancang kanggo nggedhekake efficiency ing operasi akeh, mromosiaken wutah tanduran lan nglindhungi tetanduran sak transportasi. Kabeh produk sing digawe saka luwih saka 80% resik ngimpor & bahan daur ulang sing wis diproses dening dhéwé kanggo mesthekake kualitas produk, safety lan recyclability.

    • Anti-tuwa aditif, urip dawa layanan, ruangan nganggo watawis 3 taun.

    • desain khusus wall wadhah corrugated, èfèktif nyegah packing ing.

    • plate banget cahya lan gampang pas.

    • Anti-extrusion, ora ewah-ewahan bentuk, ora bejat.

    • Bisa digunakake minangka produk tanduran kanggo produksi pabrik.

    • Macem-macem specifications lengkap, macem-macem pilihanipun.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !