News

  • Saperangan Tanduran Best House

    Senajan ana akèh tetanduran ijo bisa muter resik online, èfèktif mbusak peran saka polusi njero ruangan, nanging omahé mentas dibangun luwih becik nelukake polusi kimia, aloe, Chlorophytum, Sansevieria lan tetanduran punika deodorant alam paling efektif. ilmuwan NASA sawise 20 taun r ...
    Waca liyane
  • kiriman liyane babagan akeh Jamu

    Tabungan biaya akeh Jamu ing oregano Taman pangatusan: Langkah-langkah dening-instruksi Plant dill ekstra kanggo kupu swallowtail varieties Basil Kita favorit
    Waca liyane
  • Pupuk kanggo kontaner Herb Garden

    Jamu thukul ing kontaner mbutuhake liyane pupuk saka sing thukul ing Taman. Sing amarga padha ora cara kanggo replenish gizi padha nggunakake munggah lagi tuwuh. Nanging aja padha sumelang, sampeyan ora kudu tuku pupuk apik khusus kanggo kontaner, sampeyan bisa nggunakake pupuk padha ...
    Waca liyane
  • Pupuk kanggo Kebon Herb

    Nalika nerangake akeh pangan sehat dhewe, iku sing paling apik nggunakake alam, fertilizers Organic. Aku ngerti gardening organik muni medeni, lan wong kathah tekan kanggo kuwi kimia amarga misale jek luwih gampang. Nanging apa karo alam, lan nggunakake fertilizers Organic ing Taman ora mung kesehatan ...
    Waca liyane
  • sales kembang quality

    Dina iki, Shandong jinan erhuanxi dalan crowded ing fu lai pasar kembang. Akeh wong malah pengunjung damping kanggo milih lan tuku kembang. Ms xiang rang ni ku lan kulawarga kanggo milih lan tuku kembang. Sawise "nyang-nyangan", ms xiang rang ni ku tuku basin dhuwit tanduran, loro basin kupu anggrek, enem 10 azaleas. Sh ...
    Waca liyane
  • Carane nglampahi ing panci BUNGA? Langkah-langkah ing panci BUNGA

    Wong seneng kembang ing breeding kembang ing wektu tartamtu, kudu ing kembang basin kanggo operasi, biasane ing cekungan kudu dilakokaké ing tanduran dormant, awal ing wektu spring ing pungkasan Februari kanggo Maret awal, sarta pungkasan minangka awal April, metabolisme tanduran sing paling alon, ing t ...
    Waca liyane
  • Good pot seedling basin dipindhah saka tetanduran apa wektu?

     Qingdao Bo mung transplanting lan Fitow industri & perdagangan co., LTD., Ing transplanting awal, wilting sedhela iku normal. Utamané amarga saka transplanting ing sistem ROOT luwih utawa kurang kena pengaruh dening titik, sawise transplanting, supaya adhem, ventilated Panggonan tunas alon ing sawetara dina ca ...
    Waca liyane
  • Saperangan Tanduran Nursery Best

    Senajan ana akèh tetanduran ijo bisa ngresiki udhara, èfèktif mbusak efek saka polusi njero ruangan, nanging ing omah hiasan anyar dening polusi kimia, aloe vera, bracketplant, tetanduran sansevieria iku salah siji saka bahan alami paling efektif. ilmuwan NASA sawise luwih saka 20 taun ...
    Waca liyane
  • Tegesipun kabeh jinis kembang

    Tulip katresnan pratelan, pakurmatan, berkah, Tulip langgeng (Purple) katresnan telas, tresna Tulip (putih) resik, Tulip murni (pink) kaendahan, katresnan, rasa seneng Tulip (Red) Love pratelan, bungah Tulip (kuning) Noble, bandha, kasugihan Lily Gamelan, kabeh wishes kayektenan, mberkahi Parfum Lily murni, sugih, wedding ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !