sales kembang quality

Dina iki, Shandong jinan erhuanxi dalan crowded ing fu lai pasar kembang. Akeh wong malah pengunjung damping kanggo milih lan tuku kembang. Ms xiang rang ni ku lan kulawarga kanggo milih lan tuku kembang. Sawise "nyang-nyangan", ms xiang rang ni ku tuku basin dhuwit tanduran, loro basin kupu anggrek, enem 10 azaleas. Dheweke mesem lan ngandika, "kupu anggrek, sumber saka rasa seneng, Mugi taun macan bisa luck." Ngandika saka kembang, ngandika ms wedhi ora saiki pengacara urip karbon kurang, kita uga numpak gelombang iki, dadi " suku kurang-karbon ". "Sadurunge Spring Festival pasar kembang kekuatan panas nganti saiki, saben dina ana puluhan kanggo ndeleng kembang."

Street cedhak kali wong cocog ing pangisian daya saka pasar kembang, ngandika dibandhingake karo sasi, klompok tuku kurang, biaya warga tuku individu Ngartekno luwih. Panjenenganipun maringi pirso, kualitas dhuwur kembang sales taun iki luwih apik tinimbang ing sasi, bakul mbutuhake ora mung modeling ayu kembang, lan panci kembang uga syarat kualitas dhuwur. HuaTan wis ayu pot kembang kanggo nyanggupi konsumen.


Post wektu: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !