Saperangan Tanduran Best House

Senajan ana akèh tetanduran ijo bisa muter resik online, èfèktif mbusak peran saka polusi njero ruangan, nanging omahé mentas dibangun luwih becik nelukake polusi kimia, aloe, Chlorophytum, Sansevieria lan tetanduran punika deodorant alam paling efektif.

ilmuwan NASA sawise 20 taun riset ditemokaké ing kondisi cahya 24-jam, pot aloe bisa ngilangke 1 meter kubik udara sing ana ing 90% formaldehida; panci Chlorophytum bisa kompor, electrical Perkakas, produk plastik Distribusi saka karbon monoksida lan nitrogen peroksida digunakke kenthekan, nanging uga siphon mati 86% formaldehida; godhong lan godhong tanduran godhong-godhongan enom gedhe bisa nresep luwih saka 80% saka mbebayani gas njero ruangan. Mulane, ing 15 meter saka kamar urip, nandur karo loro panci saka Chlorophytum utawa Sansevieria, sampeyan bisa tetep udhara seger, adoh saka formaldehida gawe piala.

Kajaba iku, Ivy bisa nresep 90% saka benzena ing; agave bisa ngulu 70% saka benzena, 50% formaldehida lan 24% saka trichlorethylene; hanging biru bisa ngulu 96% karbon monoksida, 86% formaldehida. Nalika kumquat, pomegranate, Mirabilis japonica lan Haliotis diversicolor wis resistance kuwat kanggo hidrogen florid. Wisteria wis resistance kuwat kanggo belerang dioxide, khlor lan hidrogen florid. Camellia, pomegranate, Milan kanggo khlor Highly beracun, duwe panyerepan lan klempakan kapasitas tartamtu; gardenia, pomegranate, Milan bisa nresep belerang dioxide njero ruangan; jeuk lan udhara njero ruangan Rosemary bisa nggawe bakteri lan microorganisms Nemen suda.

Saliyane ing ndhuwur kudu ing kondisi cahya bisa nresep mbebayani gas njero ruangan ing tanduran potted kembang ijo, ana sawetara kembang ing wengi kanggo ngresiki udhara, kang jinis liyane umum sawit coklat, garnish biru singkat, belang Gaelan , Day, werna tuwung-shaped, lestarekake nanas lan macan Pilan lan ing. Menapa malih, iki jenis tanduran uga nduweni kauntungan banget ketok - tanduran prasaja lan pangopènan, kang asring bilih kembang "apik Enteni."


Post time: Mar-07-2018
WhatsApp Online Chat !