Nursery Pots NP-3

Short Description:

Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. ing Nursery Pots / Containers (kembang panci) nggunakake bahan mentahan kualitas PP, PE lan poe telung jinis bahan mentah lan proportioning akurat, menehi play lengkap kaluwihan saka telung jinis bahan mentahan, nemen nambah lan ningkatake kualitas barang, lan ndawakake layanan saka Nursery pot. Nursery Pots / Containers (kembang panci) desain struktur punika unik, wutah imbang got lan fungsi ventilasi bantuan kembang Gro ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. ing Nursery Pots / Containers (kembang panci) nggunakake bahan mentahan kualitas PP, PE lan poe telung jinis bahan mentah lan proportioning akurat, menehi play lengkap kaluwihan saka telung jinis bahan mentahan, nemen nambah lan ningkatake kualitas barang, lan ndawakake layanan saka Nursery pot. Nursery Pots / Containers (kembang panci) desain struktur punika unik, wutah imbang got lan ventilasi fungsi bantuan kembang dibedhol. Struktur pinggiran desain khusus saka pot galon nemen ndadekke transportasi, loading lan panyimpenan. Digunakake digunakake ing kembang, tanduran nursery, sayur-sayuran, katun, watermelon, Jamu.

    Nursery pot Advantage:

    Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. Produce saka Pots galon (panci nursery / wadhah), kalebu UV aditif anti-tuwa, urip dawa layanan, ruangan nganggo bisa entuk 3 taun; Sanalika iku extrusion tahan, ora gampang ewah-ewahan bentuk, ora gampang rusak, piring daya energi cahya, trep lan tanduran transplanting, tabungan biaya, lingkungan Proteksi ijo, 100% recyclable, profesional kanggo Evergreen tetanduran kayata desain wit, shrubs, kembang, iku sawijining kebon gedhe ing domestik lan luar negeri, produksi Taman nursery seedling paling nursery wadhah, Qingdao King Good New Materials Co., Ltd. nggawe Pots galon (nursery panci / wadhah) produk sing dièkspor menyang Eropah, Amerika Serikat, Kanada , Timur Tengah kabeh ndonya.

    Nursery pot Feather:

    Nursery panci / kontaner (panci kembang) sing dirancang kanggo nggedhekake efficiency ing operasi akeh, mromosiaken wutah tanduran lan nglindhungi tetanduran sak transportasi. Kabeh produk sing digawe saka luwih saka 80% resik ngimpor & bahan daur ulang sing wis diproses dening dhéwé kanggo mesthekake kualitas produk, safety lan recyclability.

    • Anti-tuwa aditif, urip dawa layanan, ruangan nganggo watawis 3 taun.

    • desain khusus wall wadhah corrugated, èfèktif nyegah packing ing.

    • plate banget cahya lan gampang pas.

    • Anti-extrusion, ora ewah-ewahan bentuk, ora bejat.

    • Bisa digunakake minangka produk tanduran kanggo produksi pabrik.

    • Macem-macem specifications lengkap, macem-macem pilihanipun. 

    We sumber NP Series Nursery Pots karo ukuran ngisor  :

     

    item Top Dia. (Mm) Ngisor Dia. (Mm) Dhuwur (mm) bobot volume Paket (psc)

    NP-1

    275 207 245

    300g

    2.58gal

    1344

    NP-1 & 2 & 3 NP-1 & 2 & 3Detail


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !