Pleh për kontejnerë kopsht barishte

Herbs rritur në kontejnerë do të kërkojë më shumë pleh se ato rritur në kopsht. Kjo për shkak se ata nuk kanë asnjë mënyrë për të plotësoj ushqyesve ata përdorin si ata rriten. Por mos u shqetësoni, ju nuk keni për të blerë ndonjë pleh dashuroj posaçërisht për kontejnerë tuaja, ju mund të përdorni të njëjtën pleh për kopshte barishte në enë tuaj too! rekomandimet e mia të lartë për lirim të ngadalshëm plehrave organike për bimëve rritur në kontejnerë janë rriten të shëndetshëm pleh organik barishte dhe Sustane të gjitha ushqimet bimore natyrore.

Related Post: Një enë kopsht mashtrojnë fletë

Për kontejnerë, kjo është një ide e mirë për të shtuar lirim të ngadalshëm granula pleh organik në enë, si dhe duke përdorur një pleh ujit shpjegueshëm gjithe sezonit në rritje. Ju mund të shtoni një lirim të ngadalshëm barishte organike kopsht plehrave në tokë para mbjelljes herbs tuaj, ose ju mund të spërkasë granula në krye të tokës dhe heq atë në fëlliqur pas mbjelljes

n shtesë për të ngadalësuar granula lirim, ju mund të përdorni ujë plehrave të tretshëm në kontejnerë tuaja gjatë gjithë sezonit në rritje për të mbajtur herbs tuaj në rritje të fortë. Ujit plehra shpjegueshëm janë të mëdha për të dhënë herbs tuaj një shtytje të shpejtë të ushqyesve, por ato janë përdorur up (ose larë nga tenxhere) shpejt kështu që ata duhet të aplikohen më shpesh.

Related Post: 5 këshilla për rritje speca të mëdha

preferuar uji lloj pleh im shpjegueshëm për kopshte barishte janë emulsioni peshk dhe çaj plehrash. Ose nga këto plehrave organike punë e madhe për të mbajtur kopshte barishte enë rritje të fortë gjatë gjithë verës. Por ju nuk keni nevojë të diskutojë shumë mbi ushqyerit enë herbs tuaj rritur në një orar të rregullt, kështu që mos u bëni merak nëse ju harroni këtë hap.

Herbs rritur në kontejnerë do të duhet më shumë kujdes dhe pleh se bimeve rritur në kopsht. Por duke përdorur pleh për kopshte barishte dhe kontejnerë është e lehtë, veçanërisht nëse ju filloni me të pasur tokë, organik dhe përdorimin e plehrave natyrore.


Ora Post: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !