Good tenxhere filiz pellgu u zhvendos nga bimët atë kohë?

 Qingdao Bo vetëm transplantimit et fitow industrisë dhe të tregtisë., LTD., Të transplantit në fillim, wilting shkurtimisht është normale. Kryesisht për shkak të transplantimit të sistemit rrënjë është pak a shumë do të preken nga pika, pas transplantimit, le të ftohtë, vend të ventiluar fidane të ngadaltë në disa ditë mund të kthehen në normale, nuk mund të le të ekspozimit të diellit gjatë fidanëve të ngadaltë. 2, pas transplantimit, uji duhet të jetë i pari për të thith, për aq kohë sa basal të mjaftueshme, para se nuk ka asnjë lulëzojë vërtetë, është e nuk mund të heqë dorë pleh, të tilla lehtë për të shkaktojë yndyrë.


Ora Post: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !