Kuptimi i të gjitha llojeve të luleve

Tulip rrëfim dashuri, nder, bekim, e përjetshme

Tulip (Purple) dashuri pafund, dashuria

Tulipan (bardhë) i drejtë, i pastër

Tulip (pink) bukuria, dashuria, lumturia

Tulip (Red) Dashuria rrëfim, gëzim

Tulip (të verdhë) fisnik, thesar, pasuri

Lily qetë, të gjitha dëshirat vijnë e vërtetë, bekim

Parfum zambak i pastër, i pasur, bekimi dasmës

Lily (bardhë) i pastër, solemn, zemra zemrës

Kwai Lily fitore, nderi, pasuria

Ji Lily pasuri, elegant

nëna Karafil I love you, pasion, e vërteta

Karafil (Red) Besoni në dashurinë tuaj

Karafil (pink) dashuri, e bukur

Karafil (e bardhë) dua përgjithmonë, e vërteta e pastër

Aster kujtohet, dashuri të besueshëm, të lutem më beso

Chrysanthemum qetë, fisnik, dashuria e vërtetë, e dua

rose dashuri

Red Rose Dashuria Pink Rose Gjithmone Dashuria

White Rose dashuri e pastër

Yellow Rose lovelorn, venitur dashuria

wedding Flamingo, bekim, fat, lumtur

gëzim zymbyl, dashuria, mjaltë pasion

Alice, një lajm i mirë, mungon

Freesia pastër, të lumtur, të freskëta dhe të rehatshme

Taro shpresa, bukuria madhështor

Color Calla dashuria, pasuria, e vërteta

Gerbera mister, eksitim, këmbëngulje

Qëllimet Jianlan, jetëgjatësi, Fluke, Corning

Sunflower dashuri, lavdia, besnikëria

pasuri Peony

Goldfish bari jashtë qendër të vëmendjes

lule Dali mrekullueshëm, elegant

Star really like it

Christmas Red Blessing

Chrysanthemum pastër, fisnike


Ora Post: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !