suku panjang Binih pot

Pondok Description:

Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. nu Binih pariuk / peti (pot kembang) pamakéan bahan baku kualitas luhur PP, pe na sapoe tilu rupa bahan baku na proportioning akurat, masihan muter pinuh kana kaunggulan tina tilu rupa bahan baku, greatly ningkatkeun tur ningkatkeun kualitas produk, sarta prolongs kahirupan jasa tina Binih Pot. Pabinihan pariuk / peti (pot kembang) desain struktur téh unik, tumuwuhna saimbang tina drainase sarta fungsi ventilasi pitulung kembang gro ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. nu Binih pariuk / peti (pot kembang) pamakéan bahan baku kualitas luhur PP, pe na sapoe tilu rupa bahan baku na proportioning akurat, masihan muter pinuh kana kaunggulan tina tilu rupa bahan baku, greatly ningkatkeun tur ningkatkeun kualitas produk, sarta prolongs kahirupan jasa tina Binih Pot. Pabinihan pariuk / peti (pot kembang) desain struktur téh unik, tumuwuhna saimbang tina drainase sarta ventilasi fungsi pitulung kembang tumuwuh nepi. Struktur ujung desain husus tina pot galon greatly facilitates nu transportasi, loading jeung neundeun. Loba dipaké dina kembang, melak binih, sayur, katun, samangka, bumbu.

    suku panjang Binih pot Kauntungan:

    Liang drainase handap ieu ditambahkeun kana dasar pot kembang tradisional, kalawan genep suku di handap. Desain ieu greatly ditingkatkeun teh drainase sarta hawa perméabilitas.

    suku panjang Binih pot Bulu:

    The pabinihan pariuk / peti (pot kembang) nu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi di operasi tumuwuh, promosi tumuwuh tangkal sareng ngalindungan tutuwuhan nalika angkot. Sadaya produk dijieun tina langkung ti 80% bersih impor & bahan didaur anu geus diolah ku Sunan Gunung Djati pikeun mastikeun kualitas produk, kaamanan jeung recyclability.

    • Anti sepuh aditif, hirup layanan lila, pamakéan outdoor salila kira 3 taun.

    • design Special témbok wadahna corrugated, éféktif nyegah packing nu.

    • Kabaya pisan lampu na gampang fit.

    • Anti Tonjolan, teu deformasi, teu pegat.

    • Bisa dipaké salaku produk tutuwuhan pikeun produksi pabrik.

    • Ragam spésifikasi lengkep, rupa-rupa pilihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !