Pupuk keur peti ramuan taman

Bumbu dipelak dina peti ngabutuhkeun leuwih pupuk ti maranéhanana dipelak di kebon. Éta sabab geus euweuh jalan ka replenish gizi aranjeunna nganggo up sabab tumuwuh. Tapi ulah salempang, anjeun teu kudu meuli sagala pupuk fancy husus pikeun peti anjeun, anjeun tiasa nganggo pupuk sarua keur kebon ramuan dina peti Anjeun teuing! saran luhureun kuring keur pupuk organik release lambat keur bumbu dipelak dina peti anu Sehat tumuwuh pupuk ramuan organik jeung Sustane sagala dahareun tutuwuhan alam.

Patali Post: A wadahna taman curang lambar

Pikeun peti, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nambahkeun release slow granules pupuk organik kana wadahna, kitu ogé maké pupuk leyur cai sapanjang usum tumuwuh. Anjeun tiasa nambahkeun pupuk taman ramuan organik release slow kana taneuh saméméh penanaman bumbu anjeun, atawa anjeun bisa Sprinkle nu granules on luhureun taneuh sarta ngeruk kana kokotor saatos penanaman

n sajaba ngalambatkeun granules release, anjeun tiasa nganggo pupuk leyur cai dina peti anjeun sapanjang mangsa tumuwuh tetep bumbu anjeun tumuwuh kuat. Cai pupuk leyur téh gede pikeun méré bumbu anjeun hiji dorongan rusuh gizi, tapi maranéhna nu dipaké nepi (atawa dikumbah kaluar tina pot) gancang ngarah perlu dilarapkeun langkung sering.

Post patali: 5 tips for tumuwuh peppers badag

pupuk abdi favorit jenis cai leyur pikeun kebon ramuan anu emulsion lauk na teh kompos. Boh tina ieu pupuk organik dianggo hébat tetep kebon wadahna ramuan tumuwuh kuat sagala usum panas. Tapi anjeun teu kudu fuss teuing leuwih nyoco wadahna dipelak bumbu anjeun dina jadwal nu biasa, jadi ulah salempang lamun poho hambalan ieu.

Bumbu dipelak dina peti bakal butuh leuwih care jeung pupuk ti bumbu dipelak di kebon. Tapi ngagunakeun pupuk pikeun kebon ramuan na peti anu gampang, utamana lamun mimitian ku euyeub taneuh, organik jeung ngagunakeun pupuk alami.


Pos waktos: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !