Pupuk keur kebon ramuan

Lamun datang ka tumuwuh dahareun cageur sorangan, leuwih sae pikeun make alam, pupuk organik. Kuring nyaho ngebon organik bisa disada pikasieuneun, sarta jalma condong ngahontal keur barang kimia sabab sigana gampang. Tapi gawé bareng alam, sarta maké pupuk organik di kebon henteu ngan healthier pikeun kami, eta sabenerna jalan hadé.

Ieu teu hese ngawangun nepi euyeub taneuh, organik di kebon Anjeun. Hiji cara gampang pikeun ngalakukeun éta pikeun ngajadikeun amandemen taneuh anjeun kalawan kompos jeung bahan organik lianna dina rutin. Ulah salempang, amending taneuh teu kudu hésé. Pikeun ngajadikeun amandemen taneuh Anjeun bisa make pupuk alami, organik keur kebon ramuan - kawas kompos Anjeun nyieun diri atawa meuli di toko, atanapi Anjeun bisa mésér produk kawas castings cacing, kandang composted, atawa komérsial pupuk taman organik. Anjeun malah bisa meuli organik ramuan pupuk taman kawas Sehat tumuwuh pupuk ramuan organik atanapi Sustane sagala dahareun tutuwuhan alam, ngobrol ngeunaan gampang!

Post patali: 6 hal unggal kebon sayur anyar perlu nyaho

Aya ton pilihan éndah pikeun pupuk taman organik dina pasar poé ieu, sarta aranjeunna super gampang ngagunakeun. Anjeun bisa nambahkeun pupuk release slow organik kana kebon saméméh penanaman, atawa Sprinkle eta sabudeureun dasar bumbu anjeun sarta ngeruk kana taneuh. Jalan, bumbu anjeun bakal nguntungkeun tina gizi ditambahkeun.


Pos waktos: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !