jualan kembang kualitas luhur

Dinten, Shandong ijinan erhuanxi jalan rame di fu Lai pasar kembang. Loba jalma malah datang flocked ka milih sarta meuli kembang. Cik xue jeung kulawargana ka milih sarta meuli kembang. Sanggeus "nawar", mdet xue dibeuli Citarum duit tutuwuhan, dua baskom kukupu Orchid, genep 10 azaleas. Manehna smiled sarta ngomong, "kukupu Orchid, sumber kabagjaan, abdi miharep taun macan ka tiasa tuah". Diomongkeun kembang, nyebutkeun mdet keusik henteu ayeuna ngajengkeun hirup karbon low, urang ogé numpak gelombang ieu, jadi " suku low-karbon ". "Sateuacan di Spring Festival pasar kembang kakuatan panas nepi ka kiwari, unggal poe aya puluhan jalma ningali kembang."

Jalan deukeut walungan baé relevan dina muatan tina hiji pasar kembang, ceuk dibandingkeun kalawan geus kaliwat, grup meuli kirang, ongkos warga beuli individu nyata beuki. Anjeunna nawarkeun, kualitas luhur kembang jualan taun ieu leuwih hade tinimbang nu geus kaliwat, purchaser butuh teu ngan modeling kembang geulis, sarta pot kembang ogé sarat kualitas luhur. HuaTan boga geulis pot kembang papanggih paménta konsumén.


Pos waktos: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !