Sababaraha Tutuwuhan Best House

Sanajan aya loba tutuwuhan héjo bisa maénkeun hiji hawa beresih, éféktif nyabut peran polusi indoor, tapi pikeun imah karek direnovasi subjected ka polusi kimia, lidah, Chlorophytum, Sansevieria jeung tutuwuhan lianna teh deodorant alam paling éféktif.

élmuwan NASA sanggeus 20 taun ieu panalungtikan kapanggih yén dina kondisi pencahyaan 24-jam, pot tina lidah bisa ngaleungitkeun 1 méter kubik tina hawa anu dikandung dina 90% formaldehida; pariuk Chlorophytum tiasa kompor, panerapan listrik, produk palastik Sebaran karbon monoksida jeung nitrogén péroxida diserep exhausted, tapi ogé siphon kaluar 86% tina formaldehida; Daun sarta daun tutuwuhan foliage badag lianna bisa nyerep leuwih ti 80% gas ngabahayakeun indoor. Ku alatan éta, dina 15 méter pasagi ruang tamu, dipelakan dua pot of Chlorophytum atanapi Sansevieria, anjeun tiasa tetep hawa seger, jauh ti formaldehida cilaka.

Sajaba ti éta, Ivy nu bisa nyerep 90% bénzéna nu; agave tiasa ngelek 70% tina bénzéna, 50% formaldehida sarta 24% tina trichlorethylene; nongkrong biru tiasa ngelek 96% karbon monoksida, 86% formaldehida. Bari kumquat, dalima, Mirabilis japonica na Haliotis diversicolor tadi lalawanan kuat ka hidrogén fluorida. Wisteria tadi lalawanan kuat ka sulfur dioksida, klorin jeung hidrogén fluorida. Camellia, dalima, Milan pikeun klorin kacida toksik, boga nyerep tur akumulasi kapasitas tangtu; gardenia, dalima, Milan bisa nyerep sulfur dioksida indoor; jeruk jeung hawa indoor Rosemary tiasa ngadamel baktéri sarta mikroorganisme greatly ngurangan.

Salian di luhur kudu aya dina kaayaan lampu bisa nyerep gas ngabahayakeun indoor di tutuwuhan potted kembang héjo, aya sababaraha kembang di wengi ka purify hawa, nu mangrupakeun jenis leuwih umum tina lontar warna coklat, garnish biru pondok, belang Gaelan , Day, akar cup ngawangun, dibudidaya nanas na macan Pilan jeung saterusna. Leuwih ti éta, jenis ieu tutuwuhan ogé ngabogaan kaunggulan pisan atra - penanaman basajan tur pamaliharaan, anu geus sering ngomong yén kembang "alus nungguan."


Post time: Mar-07-2018
WhatsApp Online Chat !