Pabinihan pariuk NP-10T

Pondok Description:

Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. nu Binih pariuk / peti (pot kembang) pamakéan bahan baku kualitas luhur PP, pe na sapoe tilu rupa bahan baku na proportioning akurat, masihan muter pinuh kana kaunggulan tina tilu rupa bahan baku, greatly ningkatkeun tur ningkatkeun kualitas produk, sarta prolongs kahirupan jasa tina Binih Pot. Pabinihan pariuk / peti (pot kembang) desain struktur téh unik, tumuwuhna saimbang tina drainase sarta fungsi ventilasi pitulung kembang gro ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. nu Binih pariuk / peti (pot kembang) pamakéan bahan baku kualitas luhur PP, pe na sapoe tilu rupa bahan baku na proportioning akurat, masihan muter pinuh kana kaunggulan tina tilu rupa bahan baku, greatly ningkatkeun tur ningkatkeun kualitas produk, sarta prolongs kahirupan jasa tina Binih Pot . Binih pariuk / peti (pot kembang) desain struktur téh unik, tumuwuhna saimbang tina drainase sarta ventilasi fungsi pitulung kembang tumuwuh nepi. Struktur ujung desain husus tina pot galon greatly facilitates nu transportasi, loading jeung neundeun. Loba dipaké dina kembang, melak binih, sayur, katun, samangka, bumbu.

    Pabinihan Pot Kauntungan:

    Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. ngahasilkeun sahiji galon Pot s (pabinihan pariuk / wadahna), kaasup UV aditif anti sepuh, hirup layanan lila, pamakéan outdoor bisa ngahontal 3 taun; Dina waktu nu sarua eta Tonjolan tahan, teu gampang deformasi, moal gampang ruksak, plat hemat energi cahaya, merenah tur tutuwuhan transplanting, tabungan ongkos, panyalindungan lingkungan héjo, 100% recyclable, profésional pikeun evergreen tutuwuhan kayaning design tatangkalan, shrubs, kembang, éta taman badag di domestik jeung mancanagara, produksi kebon pabinihan seedling nu pangalusna binih wadahna, Qingdao Raja Good Anyar Bahan Co., Ltd. nyieun  galon Pot s (pariuk pabinihan / wadahna) produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Kanada, Wétan Tengah sakuliah dunya.

    Pabinihan Pot Bulu:

    The pabinihan pariuk / peti (pot kembang) nu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi di operasi tumuwuh, promosi tumuwuh tangkal sareng ngalindungan tutuwuhan nalika angkot. Sadaya produk dijieun tina langkung ti 80% bersih impor & bahan didaur anu geus diolah ku Sunan Gunung Djati pikeun mastikeun kualitas produk, kaamanan jeung recyclability.

    • Anti sepuh aditif, hirup layanan lila, pamakéan outdoor salila kira 3 taun.

    • design Special témbok wadahna corrugated, éféktif nyegah packing nu.

    • Kabaya pisan lampu na gampang fit.

    • Anti Tonjolan, teu deformasi, teu pegat.

    • Bisa dipaké salaku produk tutuwuhan pikeun produksi pabrik.

    • Ragam spésifikasi lengkep, rupa-rupa pilihan. 

    Urang nyadiakeun NP Series Binih pariuk kalayan ukuran handap  :

     

    barang Top Omod. (Mm) Handap Omod. (Mm) Luhur (mm) beurat jilid Pakét (bag I)

    NP-10T

    395 325 375

    1200g

    -

    320

    NP-10T & 15T

    NP-10T & 15T jéntré

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !