продажба цвет висок квалитет

Денес, Шандонг Жинан erhuanxi пат преполн во Фу лаи цвет на пазарот. Многу луѓе дури и посетители се собраа на избере и да купам цвеќе. Г-ѓа Xue и своето семејство во избере и да купам цвеќе. По "зделка", MS Xue купување слив пари растение, две слив пеперутка орхидеи, шест 10 azaleas. Таа се насмевна и рече: "пеперутка орхидеи, извор на среќа, се надевам дека годината на тигарот можат среќа." Говорејќи на цвеќе, вели г-ѓа песок не сега се залагаат за ниска живот јаглерод, ние исто така се вози овој бран, да стане " ниско ниво на јаглерод племето ". "Пред цвет на пазарот топла сила Пролетен фестивал, до сега, секој ден има десетици луѓе за да ја видите цвеќиња".

Улица во близина на реката релевантни одговорното лице на цвет на пазарот, рече дека во споредба со минатото, група купуваат помалку, трошоците на граѓаните индивидуално купување значително повеќе. Тој воведува, со висок квалитет цвеќиња продажба оваа година е подобра отколку во минатото, купувачот бара не само моделирање убави цвеќиња, и саксии, исто така, високите барања за квалитет. HuaTan има прекрасен цвет тенџере да се задоволи побарувачката на потрошувачите.


Време на мислењето: Март-05-2018
WhatsApp Online Chat !