Сакате да расте подобро #herbs оваа година? Нашите Ејми има некои големи идеи за 

Одгледување билки е популарна хоби за готвачи слично и градинарите. Мислам, кој не го сака идејата за одење во вашиот двор и бербата било билка што ви треба за вашиот рецепти свежо од градината? Еден од најдобрите работи во врска со билки е дека тие се многу ниски растенија одржување, што ги прави супер лесно да расте. Што обично не треба да протестирам премногу над ѓубриво за трева градини, но билки направи корист од хранење сега и тогаш.


Post time: Jul-10-2018
WhatsApp Online Chat !