Shitesit me te mire

Sigurisht ata nuk na duan të hanë mëngjesin tonë, kështu që ne jemi duke shkuar për të shijuar mëngjesin tonë

  • për

Qingdao mbret i mirë New Materials Co., Ltd.is një prodhues i specializuar në tenxhere gallon.

Në mënyrë që të shërbejë më mirë klientëve të Amerikës së Veriut, kompania ka ngritur një degë të re dhe depo në Vankuver, kompania Canada.Our ka kaluar certifikatën e ISO9001: 2000 International Quality System.

Arritje të reja

Sigurisht ata nuk na duan të hanë mëngjesin tonë, kështu që ne jemi duke shkuar për të shijuar mëngjesin tonë

  • partener
  • partener2
  • partener3
  • partner
WhatsApp Online Chat !