Shitjet me cilësi të lartë lule

Sot, Shandong Jinan erhuanxi rrugë të mbushur me njerëz në fu lai treg lule. Shumë njerëz edhe vizitorë u dyndën për të zgjedhur dhe për të blerë lule për. Ms Xue dhe familja e tij për të zgjedhur dhe për të blerë lule për. Pas një "ujdi", ms xue blerjen pellgu bimëve të holla, dy pellgu flutur orkide, gjashtë 10 Azaleas. Ajo buzëqeshi dhe tha: "orkide flutur, burimi i lumturisë, unë shpresoj se viti i tigër mund të fat." Duke folur me lule, thotë ms rërë janë nuk mbrojnë tani jetën ulët të karbonit, ne gjithashtu të ngasin këtë valë, të bëhet " fisit të ulët të karbonit ". "Para Festivalin e Pranverës tregut lule forcë të ngrohtë deri tani, çdo ditë ka dhjetra e njerëzve për të parë lule."

Rruga pranë lumit personin e duhur në krye të një tregu lule, tha në krahasim me të kaluarën, grupi blejnë më pak, kostoja qytetar individual blerjes në mënyrë të konsiderueshme më shumë. Ai prezanton, me cilësi të lartë lule shitjet këtë vit është më mirë se në të kaluarën, blerësi kërkon jo vetëm modelimit lule të bukura, dhe pots lule edhe kërkesat për cilësi të lartë. HuaTan ka tenxhere lule të bukur për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve.


Ora Post: Mar-05-2018
WhatsApp Online Chat !