Dëshironi të rritet #herbs më të mira këtë vit? Amy jonë ka disa ide të madhe për 

Rritje herbs është një hobi popullor për gatuan dhe cirk njësoj. Unë do të thotë që nuk ka dashuri idenë e ecin jashtë në oborrin e shtëpisë tuaj dhe korrje çdo bari që ju nevojitet për recetave tuaj të freskëta nga kopshti? Një nga gjërat më të mira rreth bimëve është se ata janë bimë shumë të ulët të mirëmbajtjes, e cila i bën ata të super të lehtë për të rriten. Ju zakonisht nuk kanë nevojë të diskutojë shumë mbi pleh për kopshte barishte, por herbs përfitojnë nga një ushqyerit tani dhe pastaj.


Post time: Jul-10-2018
WhatsApp Online Chat !