Hoyong tumuwuh #herbs hadé taun ieu? Amy kami boga sababaraha gagasan gede pikeun 

Tumuwuh bumbu téh hobi populér pikeun cooks jeung tukang kebon sapuk. Maksad abdi anu teu bogoh ka pamanggih leumpang kaluar kana backyard anjeun sarta Panén sagala ramuan nu peryogi keur resep Anjeun seger ti taman? Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan bumbu nyaeta aranjeunna anu tutuwuhan pangropéa pisan low, nu ngajadikeun éta super gampang tumuwuh. Anjeun teu biasana kudu fuss teuing leuwih pupuk pikeun kebon ramuan, tapi bumbu do benefit tina dahar a ayeuna lajeng.


Post time: Jul-10-2018
WhatsApp Online Chat !